Φαρμακείο Διαπούλη στην Άνδρο

Το Φαρμακείο Διαπούλη Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1980 από την Φαρμακοποιό Ελένη Τσατσομοίρου Διαπούλη. Σήμερα υπεύθυνος για τη λειτουργία του είναι ο φαρμακοποιός Διαπούλης Αριστοτέλης. Μετά από 2 διαδοχικές μεταφορές, από το Μάιο του 2019 λειτούργει  σε έναν σύγχρονο χώρο 130 τ.μ. στη αρχή του πεζόδρομου της Χώρας Άνδρου. Το φαρμακείο βρίσκεται  σε μια βολική τοποθεσία για όλους, με δυο εισόδους μια από τον κεντρικό πεζόδρομο της Χώρας και μια από τον αμαξωτό δρόμο, 50 μέτρα από το ΚΥ Άνδρου με ωράριο λειτουργιάς  8.00-15:30 Δευτέρα Τετάρτη, Σάββατο και 8.00-15:30 08:00-21:30 Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή.

Ποικιλία σε ιατρο-φαρμακευτικά προϊόντα

Στο Χώρο μας μπορείτε να βρείτε φάρμακα, φαρμακευτικά προϊόντα, ιατροτεχνολογικές συσκευές, δερματολογικά καλλυντικά, φυτικά καλλυντικά, βρεφικά προϊόντα, ορθοπεδικά, ομοιοπαθητικά φάρμακα, συμπληρώματα διατροφής, φροντίδα ατομικής και στοματικής υγιεινής .

Diapoulis Pharmacy

Στόχος μας το "Ευ Ζην"

Η μακρόχρονη εμπειρία των 40 και πλέον χρονών της Ελένης, σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό και το μεράκι του Αριστοτέλη και της ομάδας του, εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς για εσάς και την οικογένειά σας. Η αγάπη μας για την Φαρμακευτική επιστήμη και η άνθρωπο-κεντρική μας αντίληψη, βασικό στόχο έχουν το εύ ζήν.

Πιστοποιήσεις: Το φαρμακείο μας είναι πιστοποιημένο για διενέργεια  εποχιακού εμβολιασμού και χορήγησης αντιτετανικού ορού στους Πολίτες. Αρ. Πρωτ: 2000863

Η ομάδα μας

Ελένη Τσατσομοίρου - Διαπούλη

Φαρμακοποιός Ιδρύτρια του Φαρμακείου Διαπούλη το 1980. Τέλειωσε το Λύκειο στο Αρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης. Σπούδασε και αποφοίτησε από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας στο τμήμα της φαρμακευτικής το 1978. Συνεχίζει να προσφέρει τις γνώσεις και την μεγάλη της εμπειρία κυρίως στην συμβουλευτική Αυτοφροντίδα  στην κοσμετολογία και στην κτηνιατρική,.

Αριστοτέλης Διαπούλης

Σπούδασε και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πατρών αρχικά  στο τμήμα Χημείας (1997-2001) και στην συνέχεια στο ίδιο πανεπιστήμιο στο Τμήμα Φαρμακευτικής (2001-2005). Ασχολήθηκε κατά την εκπόνηση της διπλωματικής του εργασίας με την νόσο του Parkinson.Από  2006 εργάζεται στο οικογενειακό Φαρμακείο Τσατσομοίρου Διαπούλη Ελένη ενώ από το 2011 αναλαμβάνει ως υπεύθυνος   του φαρμακείου έως σήμερα.Σαν ανήσυχο πνεύμα  Ενημερώνεται διαρκώς  για εξελίξεις στο χώρο της υγείας.

Άννα Κολυδά

Η Κολύδα Άννα εργάζεται στο φαρμακείο μας ως Βοηθός, στο τμήμα φαρμάκων και παροχής συμβουλευτικής υπηρεσίας στον ασθενή από τον Ιούνιο του 2002, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κοσμετολογίας.                                                                    

Ραφαηλία Μπούζο

Γεννημένη το 1991 στην Αθηνά. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άνδρου. Ακολουθήσε σπουδές ως Τεχνικός Φαρμάκων και αποφοίτησε το 2011. Επίσης, συνέχισε τις σπουδές της στην Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο  Τιράνων όπου αποφοίτησε το 2017. Είχε εργαστεί σε ιδιωτικά Φαρμακεία και Φαρμακαποθήκες. Από το 2017 εργάζεται στο Φαρμακείο Διαπούλη. Μιλάει άπταιστα  αγγλικά και αλβανικά και έχει γνώση γαλλικών.

Κατερίνα Στεφάνου

Γεννημένη το 1993 στην Αθηνά. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άνδρου 2011. Εργάζεται στο Φαρμακείο Διαπούλη από το 2014. Είναι υπεύθυνη για τις παραγγελίες και την τιμολόγηση, ενώ επικουρεί στο τμημα φαρμακων του Φαρμακειου.